Xafax lanceert EveryonePrint

Home/Nieuws/Xafax lanceert EveryonePrint

Xafax lanceert EveryonePrint

Xafax lanceert een nieuwe mobiele printoplossing: EveryonePrint. Met deze nieuwe dienst biedt Xafax de mogelijkheid om e-mails, presentaties en andere documenten rechtstreeks vanaf een laptop, Ipad, Blackberry of iPhone te printen.

Distributeur in de Benelux
Xafax heeft een distributieovereenkomst met NextPrint solutions gesloten. ‘Xafax is al jarenlang een betrouwbare en sterke partner binnen de Benelux’, aldus Roy Necklin, Managing Partner bij NextPrint Solutions. ‘Het is een logische stap dat Xafax ons in de Benelux met EveryonePrint gaat vertegenwoordigen’.

Hoe werkt EveryonePrint
Gebruikers kunnen op drie manieren printen: Webprint via een webbrowser, E-mail print en Driver print via een universele printerdriver. EveryonePrint zorgt voor optimaal gebruiksgemak.

Eenvoudige installatie
EveryonePrint is met behulp van een zeer eenvoudige configuratie- en beheertool in slechts enkele minuten geïnstalleerd. Daarnaast is het ideaal voor integratie met Pcounter, Safecom en Equitrac accounting software voor Follow Me en betaald printen.

Over Xafax
Xafax is al meer dan 30 jaar een toonaangevende leverancier van betaalsystemen en documentoplossingen voor het onderwijs, bibliotheken, overheid, zorg en bedrijven. Als specialist in geavanceerde chipkaartsystemen en innovatieve oplossingen voor (betaald) printen en kopiëren, mobiel printen en Follow Me printen neemt Xafax een leidende positie in.

2015-05-12T12:58:32+00:00 september 23rd, 2010|Categories: Nieuws|