Publicatie van Kennisnet over Bring Your Own Device

Home/Nieuws/Publicatie van Kennisnet over Bring Your Own Device

Publicatie van Kennisnet over Bring Your Own Device

publicatie-byod-kennisnetMobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptops zijn vooral onder jongeren niet meer weg te denken uit het dagelijks leven.

Ze gebruiken deze apparaten niet alleen om te bellen en te mailen,maar ook om muziek te luisteren, contact te houden met anderen of om informatie snel op te zoeken. De scheiding tussen het privégebruik van die apparaten en het gebruik voor studie of werk is daarbij niet scherp.

Bring Your Own Device
Als je je laptop, tablet of smartphone meeneemt naar je werk of naar school om het daar te gebruiken, wordt dat “Bring your own device” genoemd, kortweg “BYOD”. Hoe ga je als instelling hiermee om? Kunnen studenten, docenten en overige medewerkers hun eigen mobiele apparaat wel zinvol gebruiken? Is het een hype en waait het weer over? Waarom zou je BYOD als mbo-instelling willen? Wat moet je binnen de instelling allemaal regelen? Je leest het allemaal in de nieuwste Hoe! Zo? Bring Your Own Device.

Download de publicatie Hoe? Zo! Bring Your Own Device

Meer informatie
Wilt u meer informatie over mobiel en betaald printen in een Bring Your Own Device omgeving? Neem direct contact met ons op.

2017-05-22T12:31:40+00:00 juni 10th, 2013|Categories: Nieuws|